Să dai viață unui spațiu închis este o provocare, nevoia de verde fiind din ce în mai mult resimțită de noi toți. La fel este și în cazul celui mai cunoscut cazino din orașul Iași, The Jack Casino. De curând, brand-ul a deschis o nouă locație, situație pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, lângă Iulius Mall, unde echipa Peisage a participat în implementarea proiectului de amenajare interioară.

Untitled-5

În cadrul lucrărilor, am adus soluții potrivite interiorului, printr-un design inedit cu spații compartimentate, folosind-ne de ei verticală pentru delimitare, încastrat în sticlă, deoparte și de înaltă, pentru o transparență și deschidere mai mare a spațiului, chiar dacă el este unul delimitat fizic. Plantele folosite, au fost atent alese, astfel încât să le confere interiorului un aer proaspăt, mai verde, mai organic, mai aproape de natură. Având în vedere că locația este privată total de lumină naturală, am fost nevoiți să recurgem la soluția mai practică pentru compoziția serelor și am integrat în cadrul proiectului: plantă artificială de înaltă calitate și fidelitate, mușchi stabilizați și licheni naturali.

Untitled-2

Efectul original al lucrării este dat, în mod special, de folosirea jocului de lumini în interiorul serelor. Astfel, acestea oferă interior, într-un mod eclectic, atât un aer natural, cât și un vibe electric, high-tech.

Untitled-4

Dacă sunteți curioși să vedeți efectul final, în persoană, The Jack Casino, Bulevardul Tudor Vladimirescu, vă așteaptă!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now Button