Soluții adaptate sezonului pentru menținerea grădinii

Pentru a păstra calitățile unei grădini este necesar un complex de procese ce asigură o grădină sănătoasă de-a lungul întregului an.

Astfel, echipa noastră oferă servicii profesionale de întreținere și îngrijire a grădinii, vitale pentru un spațiu verde de care să te bucuri indiferent de sezon.

În funcție de anotimp, experții Peisage îți înfrumusețează grădina prin:

Primăvara

 • fertilizare sol cu ​​compost sau îngrășământ;
 • tundere și curățare plante vechi;
 • aerisire și scarificare gazon.

Vara

 • tundere gazon;
 • curățare arbori, arbuști și flori de plante dăunătoare;
 • aplicare tratamente fitosanitare;

Toamna

Iarna

 • amenajări grădini interioare;
 • plan de amenajare;
 • deszăpezirea și degivrarea gazonului și anumitor soiuri;

Portofoliu

Popescu Alexandru

Am avut parte de o colaborare extraordinară cu echipa Peisage. Tineri, proactivi și dinamici, proiectul a fost un real succes.

Agata Teodoru

Echipa Peisage este remarcabilă! De la început au venit cu o abordare profesionistă și plină de creativitate. Rezultatul muncii lor este dincolo de așteptări, iar membrii echipei sunt plăcuți și receptivi

Nicolas Casian

Datorită seriozității și a profesionalismului de care au dat dovadă, curtea mea a beneficiat de tratamente rar întâlnite. De la decopertat până la însămânțat, am lucrat cu o echipă. Le mulțumesc inginerilor pentru idei și pentru rezolvarea problemelor întâmpinate de-a lungul proiectului. Recomand cu drag echipa Peisage și sper ca activitatea lor să fie într-o continuă creștere (ca trandafirii, ca cireșul și ca iarba proaspăt însămânțată!)

Adrian Anastasiei – Director Restaurant McDonalds

Colaborarea noastră cu echipa Peisage a început încă de la deschiderea localului în Iași (1998), când le-am oferit întreaga libertate de amenajare a spațiului respectiv. Aceștia au reușit să amenajeze terasa McDonalds conform valorilor brandului: practic și immpecabil.

Corso – Owner

Pe parcursul colaborării de 10 ani cu echipa Peisage, aceștia ne-au oferit, de fiecare dată, un răspuns prompt la orice cerință de amenajare sau întreținere a terasei noastre. Încă de la început, ne-am dorit să fim surprinși de creativitatea lor și nu ne-au dezamăgit niciodată. Cu ajutorul echipei Peisage am obținut o adevărată emblemă, pe care fiecare ieșean o cunoaște, și anume, grădina Corso.

Podu Verde – Owner

Încă din momentul în care am hotărât deschiderea terasei de vară, am fost conștienți de complexitatea lucrării de amenajare a acesteia. Cu un timp de realizare foarte scurt pus la dispoziție, echipa Peisage a dat dovadă de rapiditate, eficiență, flexibilitate și nu în ultimul rând, creativitate. Astfel, clienții noștri se pot bucura acum de un spațiu verde armonios amenajat, în care îți este mai mare dragul să îți petreci timpul liber.

Formular cerere ofertă

Află mai multe despre cum te putem ajuta în obținerea unui spațiu verde de vis

+40 746 699 799                                                           Pentru a contacta telefonic un specialist din echipa noastră
salut@peisage.ro‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ Dacă ai întrebări sau sugestii legate de serviciile noastre, ne poți scrie un email.
Program ‎‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‏ Ne găsești de luni până vineri de la ora 09:00 până la ora 19:00.
 • Drop files here or
  Max. file size: 8 MB.