CLIENŢI CORPORATE

Ei au ales spațiile verzi pentru a întregi designul birourilor în care își desfășoară activitatea.

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

Despre poveștile ”verzi” create de grădinarii noștri, direct de la clienți.

Popescu Alexandru

Am avut parte de o colaborare extraordinară cu echipa Peisage. Tineri, proactivi și dinamici, proiectul a fost un real succes.

Agata Teodoru

Echipa Peisage este remarcabilă! De la început au venit cu o abordare profesionistă și plină de creativitate. Rezultatul muncii lor este dincolo de așteptări, iar membrii echipei sunt plăcuți și receptivi

Nicolas Casian

Datorită seriozității și a profesionalismului de care au dat dovadă, curtea mea a beneficiat de tratamente rar întâlnite. De la decopertat până la însămânțat, am lucrat cu o echipă. Le mulțumesc inginerilor pentru idei și pentru rezolvarea problemelor întâmpinate de-a lungul proiectului. Recomand cu drag echipa Peisage și sper ca activitatea lor să fie într-o continuă creștere (ca trandafirii, ca cireșul și ca iarba proaspăt însămânțată!)

Adrian Anastasiei – Director Restaurant McDonalds

Colaborarea noastră cu echipa Peisage a început încă de la deschiderea localului în Iași (1998), când le-am oferit întreaga libertate de amenajare a spațiului respectiv. Aceștia au reușit să amenajeze terasa McDonalds conform valorilor brandului: practic și immpecabil.

Corso – Owner

Pe parcursul colaborării de 10 ani cu echipa Peisage, aceștia ne-au oferit, de fiecare dată, un răspuns prompt la orice cerință de amenajare sau întreținere a terasei noastre. Încă de la început, ne-am dorit să fim surprinși de creativitatea lor și nu ne-au dezamăgit niciodată. Cu ajutorul echipei Peisage am obținut o adevărată emblemă, pe care fiecare ieșean o cunoaște, și anume, grădina Corso.

Podu Verde – Owner

Încă din momentul în care am hotărât deschiderea terasei de vară, am fost conștienți de complexitatea lucrării de amenajare a acesteia. Cu un timp de realizare foarte scurt pus la dispoziție, echipa Peisage a dat dovadă de rapiditate, eficiență, flexibilitate și nu în ultimul rând, creativitate. Astfel, clienții noștri se pot bucura acum de un spațiu verde armonios amenajat, în care îți este mai mare dragul să îți petreci timpul liber.