Decorațiuni Interioare și Exterioare cu Plante

Aducem farmecul naturii în orice spațiu

Dacă dorești să îmbunătățești calitatea aerului și să creezi în spațiul de locuit sau de birou un design aerisit și natural, poți opta pentru un mix de decorațiuni interioare și exterioare din plante.

blog-1
gallery3-r

Terrarium

Fie că alegi plantele în ghiveci, amenajarea unui terrariu sau a unui perete viu, elementele naturale vor conferi vitalitate oricărui spațiu atât prin aspect cât și prin proprietățile de purificare a aerului.

În plus, dacă ai o plantă preferată, echipa noastră oferă atât consultanţă în amplasare, combinaţie de soiuri, cât şi întreţinere şi irigare.
Toate aceste decorațiuni pot fi completate, după caz, cu elemente precum roci, pietre și fântâni, în funcție de spațiu și dimensiuni.

Apelând la Terrarium, un mix de diferite tipuri de plante rezistente unui mediu de viață conservativ amenajat în boluri de sticlă, economisim timp și oferim interiorului un aspect exotic și revitalizat.

after
gradini-verdicale

Mozaicuri și grădini verticale

Mozaicurile vegetale sunt soluția prin care specialiștii noștri combină texturi, compoziții și tipuri de plante pentru a oferi un aspect tropical și colorat spațiului interior sau exterior. Indiferent de sezon, echipa noastră se asigură că grădina ta va fi viu colorată prin consultanță pentru poziționare, combinație de soiuri, cât și întreținere și irigare.

Grădinile verticale sunt o alternativă verde pentru un plus de culoare şi dinamism în spațiile de dimensiuni reduse sau în completarea unui design cu elemente naturale moderne. În amenajarea unei astfel de grădini luăm în considerare factori precum straturi, textură, contrast, culori şi înflorire, pentru păstrarea în timp a calităților acesteia, indiferent de anotimp.

Articole

Amenajarea cu gazon este unul din pașii esenţiali în amenajarea grădinii. Acesta oferă un loc agreabil pentru...
Echilibrează-ți stilul de viață și oferă-ți acel loc din care să te refaci cu energie....
Cele mai frumoase şi longevive grădini primesc atenţie pentru întregul an. Grădina ta este un...