De ce este esentiala curatarea curtilor?

Curățarea curților este esențială pentru menținerea unei curți frumoase, sănătoase și funcționale. Există mai multe motive pentru care acest proces este important și cum poate contribui la îmbunătățirea aspectului general al curții, sănătății plantelor și a mediului înconjurător.

Iată câteva motive cheie:

 • Estetică și aspect vizual plăcut: Curățarea curților este crucială pentru a crea o impresie pozitivă și pentru a menține o estetică atrăgătoare. Prin îndepărtarea frunzelor căzute, a crengilor uscate, a gunoaielor și a altor deșeuri, se va obține o curte curată și bine întreținută, care va fi plăcută privirii și va oferi un spațiu relaxant pentru proprietari și vizitatori.

 

 • Sănătatea plantelor și a gazonului: Curățarea curților contribuie la menținerea sănătății plantelor și a gazonului. Prin îndepărtarea frunzelor căzute și a altor deșeuri organice, se reduce riscul apariției bolilor și a daunelor provocate de insecte. De asemenea, se elimină umbrirea excesivă a gazonului, care poate duce la slăbirea sănătății ierbii.

 

 • Siguranța și prevenirea accidentelor: Curățarea curților reduce riscul de accidente și leziuni. De exemplu, crengile uscate sau căzute pot prezenta un pericol pentru cei care trec prin curte. Prin îndepărtarea acestor crengi și a altor obiecte periculoase, se creează un mediu sigur pentru toți cei care utilizează spațiul curții.

Curățarea curților este esențială pentru menținerea unei curți atractive, sănătoase și sigure.

Este un proces important pentru aspectul vizual plăcut al curții, menținerea sănătății plantelor și a gazonului, prevenirea inundațiilor și a accidentelor, precum și pentru promovarea biodiversității și a mediului înconjurător.

De ce sa alegi servicii specializate pentru a curata curtea ?

Alegerea serviciilor specializate pentru curățarea curții aduce multiple avantaje și beneficii, deoarece profesioniștii în peisagistică sunt instruiți și experimentați în gestionarea și întreținerea spațiilor verzi. Iată câteva motive cheie pentru a alege servicii specializate în curățarea curții:

 • Expertiza și cunoștințe specializate: Specialiștii în peisagistică au cunoștințe extinse despre plante, arbori, iarbă, sol și diferite aspecte ale peisagisticii. Aceștia pot identifica corect plantele, cunoaște nevoile specifice ale diferitelor specii și pot aplica tehnicile de curățare și întreținere potrivite. De asemenea, ei sunt la curent cu cele mai recente tendințe și practici în domeniul peisagisticii.

 

 • Echipament și instrumente adecvate: Serviciile specializate în curățarea curții dispun de echipamente profesionale și instrumente specializate necesare pentru a efectua eficient diferite activități de curățare. Acestea includ mașini de tuns iarba, mașini de suflat frunze, aparate de tăiat crengi, utilaje de curățare a aleilor și multe altele. Utilizarea echipamentului adecvat facilitează un proces mai rapid, mai eficient și mai precis.

 

 • Economie de timp și efort: Curățarea curții poate fi o sarcină consumatoare de timp și efort. Alegând serviciile specializate, proprietarii se pot elibera de această responsabilitate și pot beneficia de timp liber pentru alte activități. Specialiștii în peisagistică își vor ocupa de curățarea curții în mod profesionist, asigurându-se că este realizată într-un timp eficient și fără probleme.

 

 • Servicii personalizate și adaptate: Firmele de peisagistică oferă servicii personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărei curți. Acestea pot oferi un plan de întreținere personalizat, care să includă curățarea curții în funcție de sezon, tunderea ierbii, îndepărtarea deșeurilor, întreținerea plantelor și multe alte servicii. Specialiștii vor evalua specificul curții și vor oferi soluții adaptate pentru a menține curtea într-o stare optimă.

 

 • Rezultate profesionale și estetice: Serviciile specializate în curățarea curții asigură rezultate profesionale și estetice. Acești profesioniști vor folosi tehnicile corecte și vor aplica cunoștințele lor pentru a obține o curățenie impecabilă și o curte frumoasă. Aceasta va contribui la îmbunătățirea aspectului general al curții și la creșterea unuimediu exterior plăcut și bine întreținut.

 

 • Protecția investiției în peisagistică: Dacă proprietatea ta beneficiază de un design de peisaj elaborat sau ai investit în plante și amenajări peisagistice de calitate, serviciile specializate de curățare a curții vor contribui la protejarea acestei investiții. Specialiștii în peisagistică vor utiliza metode și produse adecvate pentru a menține sănătatea plantelor, pentru a evita deteriorările accidentale și pentru a conserva aspectul inițial al peisajului.

 

 • Consultanță și îndrumare suplimentară: În colaborarea cu o firmă de peisagistică specializată, poți beneficia și de consultanță suplimentară în ceea ce privește întreținerea curții tale. Acești profesioniști pot oferi sfaturi și îndrumări pentru a-ți păstra curtea în cea mai bună formă și pentru a rezolva eventualele probleme sau provocări pe parcurs.

 

Alegerea serviciilor specializate pentru curățarea curții aduce multiple beneficii, inclusiv expertiză specializată, utilizarea echipamentelor adecvate, economie de timp și efort, servicii personalizate, rezultate profesionale și protecția investiției în peisagistică. În plus, colaborarea cu specialiști în peisagistică poate oferi consultanță și îndrumare suplimentară pentru întreținerea curții tale.

Care sunt avantajele colaborarii cu o firma specializata in curatarea curtilor?

Colaborarea cu o firmă specializată în curățarea curților aduce numeroase avantaje și beneficii pentru proprietarii care doresc să-și mențină curțile în cea mai bună stare posibilă.

Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Expertiză și cunoștințe specializate: Firma specializată în curățarea curților are experiență și cunoștințe specializate în domeniul peisagisticii. Acești profesioniști au o înțelegere profundă a plantelor, a nevoilor de întreținere și a tehnicilor adecvate pentru curățarea și menținerea curților. Ei pot oferi sfaturi și soluții personalizate pentru fiecare curte în parte, în funcție de specificul și necesitățile acesteia.

 

 • Utilizarea echipamentului și a tehnicilor potrivite: Firma specializată dispune de echipamente profesionale și instrumente specializate necesare pentru a efectua curățarea curților în mod eficient și precis. Aceștia au acces la mașini de tuns iarba, mașini de suflat frunze, utilaje de curățare a aleilor și alte echipamente necesare. Utilizarea echipamentului potrivit și a tehnicilor corecte asigură rezultate de calitate și o curățenie impecabilă a curții.

 

 • Economie de timp și efort: Curățarea curții poate fi o sarcină consumatoare de timp și efort. Colaborarea cu o firmă specializată eliberează proprietarii de această responsabilitate și le permite să se concentreze pe alte aspecte ale vieții lor. Specialiștii în peisagistică se vor ocupa de curățarea curții în mod profesionist și eficient, economisind timp și efort pentru proprietari.

 

 • Servicii personalizate și adaptate: Firma specializată în curățarea curților oferă servicii personalizate și adaptate nevoilor fiecărei curți în parte. Aceștia pot crea un plan de întreținere personalizat, care să includă curățarea curții în funcție de sezon, tunderea ierbii, îndepărtarea deșeurilor, întreținerea plantelor și multe altele. Astfel, proprietarii beneficiază de un pachet de servicii adaptat specificului curții lor.

 

 • Rezultate profesionale și estetice: Colaborarea cu o firmă specializată asigură obținerea unor rezultate profesionale și estetice în curățarea curții. Specialiștii în peisagistică au experiență în efectuarea curățeniei și știu cum să obțină o curte curată și bine întreținută. Aceasta contribuie la îmbunătățirea aspectului general al curții, creând un mediu frumos și plăcut pentru proprietari și vizitatori.

Ce trebuie sa stim atunci cand alegem o astfel de firma?

Atunci când alegem o firmă specializată în curățarea curților, există câteva aspecte importante pe care ar trebui să le avem în vedere.

Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știm atunci când alegem o astfel de firmă:

 • Experiența și calificările: Verificați experiența și calificările firmei în domeniul peisagisticii și curățării curților. Asigurați-vă că firma are o echipă de specialiști bine pregătiți, cu experiență relevantă și cunoștințe adecvate pentru a realiza o curățenie profesională.

 

 • Portofoliu și recomandări: Solicitați să vedeți un portofoliu al lucrărilor anterioare sau să citiți recomandări și recenzii ale clienților satisfăcuți. Aceasta vă poate oferi o perspectivă asupra calității serviciilor oferite de firmă și a nivelului lor de satisfacție a clienților.

 

 • Servicii oferite: Asigurați-vă că firma oferă serviciile pe care le căutați. Verificați lista de servicii disponibile și asigurați-vă că acestea se potrivesc nevoilor curții dvs. Este important să alegeți o firmă care poate oferi o gamă largă de servicii, inclusiv curățarea deșeurilor vegetale, tunderea ierbii, îngrijirea plantelor și orice alte servicii specifice peisagisticii.

 

 • Echipamente și tehnologie: Informați-vă despre echipamentele și tehnologia pe care firma le utilizează în procesul de curățare a curții. Asigurați-vă că acestea sunt moderne, eficiente și respectă standardele de calitate și siguranță. Echipamentele adecvate pot influența calitatea și eficiența serviciilor oferite.

 

 • Flexibilitate și planificare: Asigurați-vă că firma este flexibilă în ceea ce privește programarea și planificarea serviciilor. Comunicați-vă așteptările și necesitățile dvs. și asigurați-vă că firma poate să se adapteze și să ofere servicii în funcție de programul și preferințele dvs.

 

 • Raport calitate-preț: Evaluarea raportului calitate-preț este importantă. Cereți o estimare sau un deviz pentru serviciile solicitate și comparați-o cu alte oferte similare de pe piață. Asigurați-vă că prețurile sunt corecte și echitabile în raport cu calitatea și garantia serviciilor oferite.

 

 • Contract și politici: Înainte de a încheia o colaborare, asigurați-vă că aveți un contract clar și bine definit care să stabilească detaliile serviciilor, prețurile, termenele și orice alte aspecte relevante. Citirea și înțelegerea politicilor și a termenilor firmei este, de asemenea, importantă pentru a evita eventuale neînțelegeri sau dezamăgiri pe parcurs.

 

 • Servicii suplimentare: Luați în considerare și serviciile suplimentare pe care firma le poate oferi. Acestea pot include consultanță peisagistică, proiectare și amenajare de spații verzi, întreținerea sistemelor de irigații sau alte servicii de specialitate care pot contribui la îmbunătățirea și frumusețea curții dvs.

Colaborarea cu o firmă specializată în curățarea curților aduce numeroase avantaje, dar este important să alegeți cu înțelepciune.

Informați-vă despre experiența și calificările firmei, verificați serviciile oferite, asigurați-vă că sunt asigurați și licențiați, evaluați raportul calitate-preț și asigurați-vă că abordarea lor este ecologică și sustenabilă.

Alegerea unei firme de încredere vă va asigura o curte curată, bine întreținută și frumoasă.

Ce tipuri de echipamente si produse se folosesc pentru curatarea curtilor?

Curățarea curților implică utilizarea anumitor echipamente și produse specializate pentru a obține rezultate eficiente și de calitate. Iată câteva exemple comune de echipamente și produse utilizate în curățarea curților:

 • Mașini de tuns iarba: Acestea sunt echipamente esențiale pentru a tunde iarba în curți și pentru a obține o înălțime uniformă și bine întreținută a ierbii. Există diferite tipuri de mașini de tuns iarba, inclusiv cele cu tambur, cu cuțite rotative sau cu cuțite cilindrice, fie ele manuale sau motorizate.

 

 • Mașini de suflat frunze: Acestea sunt utilizate pentru a curăța curtea de frunzele căzute în timpul sezonului de toamnă sau pentru a îndepărta alte deșeuri vegetale. Mașinile de suflat frunze utilizează un flux de aer puternic pentru a împinge frunzele într-o anumită zonă și a le colecta mai ușor.

 

 • Mașini de curățat alei: Pentru curățarea aleilor, pavajelor și a suprafețelor dure, se utilizează mașini de curățat alei sau de curățat cu presiune. Aceste mașini utilizează jeturi de apă sub presiune, combinat cu perii sau duze speciale, pentru a îndepărta murdăria, mușchiul sau alte reziduuri de pe suprafața dură.

 

 • Echipamente de tăiere și întreținere a plantelor: Pentru a menține plantele și arbuștii într-o formă corespunzătoare, se folosesc unele echipamente de tăiere și întreținere, cum ar fi foarfecele de grădină, foarfecele pentru tăierea crengilor sau foarfecele cu acumulator pentru tăierea gardului viu. Aceste echipamente asigură tăieturi curate și precise.

 

 • Produse de curățare și întreținere: În funcție de specificul curții și a nevoilor sale, pot fi utilizate diverse produse de curățare și întreținere. Acestea pot include îngrășăminte organice sau chimice pentru plante, erbicide și pesticide pentru combaterea buruienilor și a dăunătorilor, soluții de curățat pentru îndepărtarea petelor sau a murdăriei de pe suprafețele dure.

Este important ca echipamentele și produsele utilizate să fie de calitate și să respecte standardele de siguranță și mediu.

O firmă specializată în curățarea curților va avea experiența și cunoștințele necesare pentru a selecta și utiliza echipamentele și produselepotrivite în funcție de specificul fiecărei curți și a nevoilor sale individuale.

Care sunt metodele si tehnicile folosite pentru o curatenie de calitate?

Pentru a realiza o curățenie de calitate în curte, există anumite metode și tehnici pe care le utilizează specialiștii în peisagistică. Acestea asigură rezultate profesionale și o curățenie eficientă.

Iată câteva metode și tehnici comune folosite pentru o curățenie de calitate în curți:

 • Evaluarea inițială: Înainte de a începe curățenia, specialiștii în peisagistică vor realiza o evaluare inițială a curții pentru a identifica nevoile și provocările specifice. Aceasta poate include analiza vegetației, identificarea deșeurilor vegetale sau a altor reziduuri, verificarea aleilor sau a suprafețelor dure pentru eventuale murdării sau deteriorări.

 

 • Curățarea deșeurilor vegetale: În timpul curățeniei, se vor colecta și se vor îndepărta deșeurile vegetale precum frunzele căzute, crengile rupte sau alte plante moarte. Acestea pot fi adunate manual sau utilizând echipamente de curățare.

 

 • Tăierea și îngrijirea plantelor: Plantele și arbuștii pot necesita tăiere și îngrijire pentru a le menține într-o formă corespunzătoare și pentru a încuraja o creștere sănătoasă. Tehnici precum tăierea corectă a ramurilor, îndepărtarea crengilor uscate sau bolnave și îngrijirea adecvată a plantelor vor fi aplicate în funcție de nevoile specifice ale fiecărei plante.

 

 • Curățarea și igienizarea suprafețelor dure: Aleile, pavajele sau alte suprafețe dure vor fi curățate și igienizate. Aceasta poate include spălarea cu apă și soluții de curățare adecvate, îndepărtarea petelor sau a murdăriei persistentente, curățarea sistemelor de scurgere sau a canalizării.

 

 • Gestionarea corectă a deșeurilor: În timpul procesului de curățare, este important să se gestioneze corespunzător deșeurile rezultate. Acestea pot fi compostate, reciclate sau eliminate în conformitate cu normele și reglementările locale și cu practicile ecologice.

 

 • Utilizarea echipamentelor și produselor de calitate: Pentru a obține o curățenie de calitate, este important să se utilizeze echipamente și produse profesionale de înaltă calitate. Acestea asigură rezultate superioare și protejează atât mediul înconjurător, cât și amenajările din curte.

 

 • Respectarea tehnicilor de curățenie adecvate: Specialiștii în peisagistică aplică tehnicile corecte de curățenie în funcție de specificul curții și a amenajărilor existente. Acestea includ tehnici de curățare a ierbii, eliminarea buruienilor, îndepărtarea murdăriei de pe suprafețele dure și alte procedee specifice pentru obținerea unui rezultat optim.

 

 • Recomandări și întreținere continuă: O firmă specializată în curățarea curților oferă, de obicei, și servicii de consultanță și recomandări pentru întreținerea ulterioară a curții. Acestea pot include sfaturi privind îngrijirea plantelor, gestionarea irigației, menținerea curățeniei și alte aspecte specifice pentru păstrarea aspectului frumos și sănătos al curții pe termen lung.

Colaborarea cu o firmă specializată în peisagistică asigură aplicarea metodelor și tehnicilor profesionale pentru obținerea unei curățenii de calitate.

Aceasta implică evaluarea inițială a curții, planificarea și organizarea adecvată, utilizarea echipamentelor și produselor de calitate, respectarea tehnicilor corecte, protecția mediului și oferirea de recomandări pentru întreținerea ulterioară.

Alegerea unei astfel de firme va asigura o curte frumoasă, curată și bine întreținută pe termen lung.

Ce perioada de timp este necesara pentru curatarea curtii?

Durata necesară pentru curățarea unei curți poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv dimensiunea curții, gradul de murdărie și degradare, tipul de amenajări și de vegetație existente, precum și de serviciile solicitate. Cu toate acestea, este dificil să furnizeze o perioadă exactă, deoarece fiecare curte este unică și necesită o evaluare individuală.

În general, o curățenie de bază a curții poate dura câteva ore până la o zi întreagă, în funcție de dimensiunea și complexitatea curții. Aceasta poate include activități precum tăierea ierbii, curățarea deșeurilor vegetale, îndepărtarea buruienilor și igienizarea suprafețelor dure.

Dacă este necesară și o îngrijire mai intensivă a plantelor și a amenajărilor din curte, cum ar fi tăierea și îngrijirea arbuștilor, fertilizarea plantelor sau alte servicii de peisagistică, durata poate fi mai lungă și poate fi necesară o planificare mai detaliată.

Este important de menționat că fiecare curte are nevoie de o abordare personalizată și că durata exactă a curățeniei va fi stabilită în urma unei evaluări inițiale realizate de specialiștii în peisagistică. O firmă specializată va putea să ofere o estimare mai precisă a timpului necesar pentru curățarea curții dvs., în funcție de specificul acesteia și de serviciile solicitate.

Care este experienta noastra in curatarea curtilor?

Suntem o firmă de peisagistică cu o experiență vastă și o vechime semnificativă pe piață.

De-a lungul anilor, am acumulat cunoștințe și expertiză în curățarea curților, consolidându- ne reputația ca profesioniști în domeniu.

Avem o echipă de specialiști bine pregătiți și cu experiență în curățarea curților, care își dedică timpul și energia pentru a oferi servicii de calitate superioară. Fiecare membru al echipei noastre este instruit să folosească tehnici și metode eficiente, echipamente profesionale și produse adecvate pentru a obține rezultate remarcabile.

În plus, am lucrat cu o varietate de clienți și am abordat o gamă largă de proiecte de curățenie a curților. Această experiență ne-a permis să înțelegem nevoile individuale ale fiecărui client și să adaptăm soluțiile noastre pentru a satisface cerințele specifice ale fiecărei curți.

Recomandările și recenziile pozitive ale clienților noștri atestă calitatea serviciilor noastre și satisfacția acestora în ceea ce privește curățenia curții. Suntem mândri de experiența noastră și suntem dedicați să oferim întotdeauna servicii de înaltă calitate și rezultate remarcabile.

Atunci când alegeți să colaborați cu noi pentru curățenia curții dvs., puteți avea încredere că sunteți în mâinile unor profesioniști cu experiență, care pun accent pe calitate, eficiență și satisfacția clienților.

Ce servicii de curatenie oferim pentru curti?

Suntem mândri să oferim o gamă completă de servicii de curățenie pentru curți, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui client. Echipa noastră de specialiști în peisagistică și curățenie sunt pregătiți să vă ajute să vă mențineți curtea într-o stare impecabilă.

Iată câteva dintre serviciile noastre de curățenie pentru curți:

 • Tăierea și îngrijirea ierbii: Ne ocupăm de tăierea și întreținerea ierbii în curte, asigurând un aspect uniform și curat. Utilizăm echipamente profesionale și tehnici adecvate pentru a obține rezultate de înaltă calitate.

 

 • Curățarea deșeurilor vegetale: Efectuăm curățenia deșeurilor vegetale, cum ar fi frunzele căzute, crengile și alte resturi organice. Aceasta include strângerea și eliminarea acestor deșeuri pentru a menține curtea curată și bine întreținută.

 

 • Îndepărtarea buruienilor: Utilizăm tehnici și produse specializate pentru a elimina buruienile nedorite din curte. Aceasta contribuie la menținerea unui aspect curat și
  estetic al spațiului verde.

 

 • Curățarea suprafețelor dure: Ne ocupăm de curățarea și igienizarea suprafețelor dure, cum ar fi aleile, terasele și scările din curte. Utilizăm echipamente și produse adecvate pentru a elimina murdăria, petele și algele, readucându-le strălucirea inițială.

 

 • Gestionarea deșeurilor: Ne ocupăm de colectarea și eliminarea corectă a deșeurilor rezultate în urma procesului de curățenie. Respectăm reglementările și normele de mediu pentru a asigura o gestionare responsabilă a deșeurilor.

 

 • Servicii de igienizare și dezinfectare: Oferim servicii de igienizare și dezinfectare pentru a asigura un mediu curat și sănătos în curte. Aceste servicii pot include curățarea cu apă sub presiune, utilizarea produselor de curățare specializate și dezinfectante.

 

 • Servicii de întreținere pe termen lung: În funcție de nevoile dvs., vă putem oferi servicii de întreținere pe termen lung pentru a vă asigura că curtea dvs. rămâne întotdeauna într-o stare impecabilă. Aceste servicii pot include tăierea regulată a ierbii, curățarea deșeurilor vegetale, tratarea plantelor și multe altele.

Suntem dedicați să oferim servicii complete de curățenie pentru curți, asigurându-vă că veți beneficia de un spațiu curat, bine întreținut și frumos în fiecare sezon.

De ce sa ne alegi pe noi?

Există câteva motive solide pentru care ar trebui să ne alegeți pe noi pentru a efectua activitățile de curățenie în curtea dvs.:

 • Experiență și vechime pe piață: Avem o vastă experiență și o vechime semnificativă pe piața serviciilor de peisagistică și curățenie. De-a lungul anilor, am acumulat cunoștințe și expertiză în domeniu, ceea ce ne permite să abordăm fiecare proiect cu profesionalism și pricepere.

 

 • Gamă completă de servicii: Ne putem mândri cu faptul că oferim o gamă completă de servicii de curățenie pentru curți. Indiferent de nevoile dvs., putem oferi soluții personalizate și servicii adaptate pentru a vă îndeplini toate cerințele de curățenie ale curții.

 

 • Echipa de specialiști calificați: Avem o echipă dedicată de specialiști în peisagistică și curățenie, pregătiți să ofere servicii de înaltă calitate. Membrii echipei noastre sunt bine instruiți, au experiență în domeniu și pun accent pe detalii pentru a asigura rezultate remarcabile.

 

 • Utilizarea echipamentelor și a produselor profesionale: Suntem echipați cu echipamente profesionale de ultimă generație și utilizăm produse de curățenie de înaltă calitate. Aceasta ne permite să obținem rezultate superioare într-un timp eficient, asigurându-ne că curtea dvs. va străluci de frumusețe și curățenie.

 

 • Abordare personalizată: Înțelegem că fiecare curte are nevoi unice, motiv pentru care oferim o abordare personalizată pentru fiecare proiect. Ascultăm cu atenție cerințele și dorințele dvs., iar serviciile noastre sunt adaptate pentru a satisface în mod optim toate aceste nevoi.

 

 • Satisfacția clienților: Recomandările și recenziile pozitive ale clienților noștri reflectă satisfacția acestora în ceea ce privește serviciile noastre de curățenie. Suntem dedicați să obținem rezultate de înaltă calitate și să depășim așteptările clienților noștri în fiecare proiect.

Alegându-ne pe noi, veți beneficia de experiență, profesionalism și angajament pentru a vă asigura că curtea dvs. va arăta impecabil în orice moment. Ne pasă de satisfacția clienților noștri și suntem gata să vă oferim servicii de curățenie superioare și rezultate extraordinare pentru curtea dvs.

Formular cerere ofertă

Află mai multe despre cum te putem ajuta în obținerea unui spațiu verde de vis

+40 746 699 799                                                           Pentru a contacta telefonic un specialist din echipa noastră
salut@peisage.ro‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ Dacă ai întrebări sau sugestii legate de serviciile noastre, ne poți scrie un email.
Program ‎‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‏ Ne găsești de luni până vineri de la ora 09:00 până la ora 19:00.
 • Drop files here or
  Max. file size: 8 MB.