O POVESTE VERDE, ÎN CARE NATURA JOACĂ ROLUL PRINCIPAL

spatiu verde cu lac si pontoane

În cei peste 20 de ani de experiență, am descoperit natura și beneficiile sale și am adaptat elementele acesteia pentru a revitaliza medii de lucru diverse și pentru a înfrumuseța locuințe din zone atât urbane cât și rurale.

Avem o viziune holistică asupra activității de peisagistică, în care traducem nevoile și dorințele clienților în soluții tehnice eficiente și durabile.

Totodată, o direcție pe care am urmărit-o în activitea noastră este sustenabilitatea și îmbogățirea zonelor urbane cu spații verzi de calitate și a celor rurale cu grădini și elemente de decor estetice.

Astfel, ne caracterizează creativitatea și capacitatea de materializare a unor concepte inedite. Drept dovadă, ne mândrim cu zeci de proiecte de succes în care am plantat sute de arbuști și plante decorative și am construit zeci de lacuri şi jocuri de apă, pe care le-am întreținut cu cea mai mare grijă.

Servicii complete de peisagistică

Proiectăm rădăcini de natură!
  • Sisteme de drenaj
  • Pergole și foișoare
  • Mozaicuri vegetale
  • Pereți verzi
  • Decorațiuni interioare

Concepte originale

Echipa noastră de grădinari are experienţa necesară pentru a transforma ideile tale de amenajare a spațiului verde în realitate.

Specialişti cu experienţă

Echipa noastră de grădinari are experienţa necesară pentru a transforma ideile tale de amenajare a spațiului verde în realitate.

Servicii complete

Grădinile şi spaţiile verzi sunt pe mâini bune alături de grădinarii noştrii care se ocupă atât de amenajarea completă, cât și de întreținerea lor.

Transformă-ți grădina în spațiul de relaxare ideal

Prețuim natura și beneficiile acesteia, motiv pentru care vom răspunde cerințelor tale prin servicii calitative și atenție față de mediul înconjurător. Astfel, dăm viață grădinii tale prin elemente de decor armonioase și soluții tehnice durabile, adaptate fiecărui anotimp.