Oferim un complex de soluții tehnice și de design pentru a asigura atât funcționalitatea spațiilor amenajate cât și aspectul estetic dorit.

De la consultanță, proiectare și design la instalarea sistemelor de irigații și lucrările de întreținere, noi asigurăm necesarul de acțiuni pentru a crea și menține un spațiu verde plăcut, cu funcționalități adaptate nevoilor tale.

Asigurăm calitatea unui gazon îngrijit pentru creșterea nivelului de confort datorită utilității sale în activitățile tale preferate, cum ar fi un picnic, jocuri sau petreceri de vară.

Pentru ca un spaţiu verde să fie complet şi estetic este necesar un complex de elemente decorative care să completeze designul acestuia.

O grădină de legume este ocazia ideală de a îmbina avantajele unei producții proprii cu beneficiile activităților în natură.

Fie că este utilizată pentru peisagistică, refacerea vegetației, evitarea eroziunilor sau a secetei terenului plantat, irigația asigură un consum eficient al apei cu un cost de întreținere scăzut.

Completează experiența senzorială a unui spațiu verde estetic cu sunetul relaxant al unui curs de apă.

Oferim o suită de servicii complexe ce asigură o grădină sănătoasă de-a lungul întregului an.