SISTEME DE IRIGAŢII

Prelungim durata de viață a grădinii sau a spațiului verde prin montarea eficientă a sistemelor de irigații.

Irigaţia este un ansamblu de operaţii şi lucrări ce administrează artificial apa pe un teren cu plante sau legume, efectuat atât pentru peisagistică, refacerea vegetaţiei, cât şi pentru evitarea eroziunilor. De asemenea, aceasta poate fi şi principala soluţie împotriva secetei terenului plantat.

O grădină sau un spațiu verde prevăzute cu un consum eficient al apei, prezintă și un cost de întreținere scăzut. Specialiştii noştri în sisteme de irigare îți oferă mai mult decât un spațiu verde sănătos şi îşi folosesc expertiza şi experienţa pentru a acoperi toate nevoile de irigare.

Fie că vorbim de proiecte comerciale, fie personale, de mici sau de mari dimensiuni, specialiştii noştri se asigură că plantele primesc cantitatea necesară de apă în funcţie de tipul acestora, astfel incât consumul de apă să fie scăzut.

Irigarea spațiului verde este importantă pentru prelungirea duratei de viață a plantelor și gazonului. Procesul de instalare a unui astfel de sistem, constă în:

  • crearea unui sistem de irigaţii eficient, 
  • programarea aspersoarelor în funcţie de timpul de irigare pentru fiecare tip de plantă;
  • administrarea/mentenanţa resurselor de apă;
  • folosirea sistemelor de irigat Hunters de cea mai înaltă calitate.

Avantajele sistemelor de irigaţii:

  • prevenirea secetei;
  • întreţinerea şi înfrumuseţarea unui spaţiu vegetal;
  • stabilizarea solului;
  • eficientizarea consumului de apă, ce aduce cu ea şi minimizarea costurilor
Alte servicii
PROIECTARE SPAŢII VERZI

Stabilim detaliile tehnice pentru amenajarea oricărui tip de spațiu verde interior sau exterior.

Detalii Serviciu
AMENAJĂRI COMPLETE GRĂDINI ŞI SPAŢII VERZI

Oferim servicii complete de amenajari gradini, curţi şi spaţii verzi, de la plasarea plantelor decorative, până la instalarea sistemelor de irigații, ne asigurăm că spațiul verde va fi amenajat conform dorințelor tale.

Detalii Serviciu

CERE O EVALUARE GRATUITĂ

Prin atenția la detalii, expertiza și experiența noastră în proiectarea și amenajarea spațiilor verzi, putem crea tocmai grădina visurilor tale. Dar, pentru aceasta, avem nevoie de mai multe informații despre proiect și nevoile tale.

Cere ofertă