SISTEME DE DRENAJ

Soluții de drenaj eficiente pentru spațiile verzi, în funcție de tipul solului, poziționarea și înclinația terenului.

Drenajul constă în săparea de şanţuri acoperite de piatră ce se unesc într-un anumit punct, deasupra stratului de piatră fiind amplasat un tub de dren acoperit cu geotextil.

Un sistem de drenaj bine proiectat reprezintă o prioritate, mai ales atunci când terenul este drept, solul dens, iar volumul de apă este unul ridicat. Fără soluţia de drenaj potrivită, apa se poate aduna şi, astfel, va surpa structurile şi va îneca plantele, transformând părţi din noul tău spaţiu verde în mlaştini. 

De aceea, experţii Peisage în sisteme de drenaj vor analiza în detaliu locaţia, solul şi terenul, pentru a oferi soluţii potrivite pentru grădina ta. Amplasarea sistemelor de drenaj prevede și explicaţii de îngrijire şi folosire ale acestora, astfel încât să evitați o eventuală înfundare.

Soluţiile de drenaj pe care le putem oferi grădinii tale sunt:

  • drenaj de suprafaţă;
  • drenaj de subteran;

Avantajele sistemelor de drenaj:

  • împiedică înnecarea plantelor;
  • împiedică umezeala excesivă;
  • monitorizarea drenajului eficient.
Alte servicii
PROIECTARE SPAŢII VERZI

Stabilim detaliile tehnice pentru amenajarea oricărui tip de spațiu verde interior sau exterior.

Detalii Serviciu
AMENAJĂRI COMPLETE GRĂDINI ŞI SPAŢII VERZI

Oferim servicii complete de amenajari gradini, curţi şi spaţii verzi, de la plasarea plantelor decorative, până la instalarea sistemelor de irigații, ne asigurăm că spațiul verde va fi amenajat conform dorințelor tale.

Detalii Serviciu

CERE O EVALUARE GRATUITĂ

Prin atenția la detalii, expertiza și experiența noastră în proiectarea și amenajarea spațiilor verzi, putem crea tocmai grădina visurilor tale. Dar, pentru aceasta, avem nevoie de mai multe informații despre proiect și nevoile tale.

Cere ofertă