PERGOLE ŞI FOIŞOARE

Selectarea și amplasarea de pergole sau foișoare care vor completa designul grădinii tale.

Pergolele sunt elemente de design exterior formate din grinzi susţinute de stâlpi din lemn. De la asigurarea umbrei, până la structurile lor solide, pergolele reprezintă o metodă inteligentă de a adăuga frumuseţe şi funcţionalitate grădinii tale.

De cele mai multe ori, amplasarea unei pergole se realizează firesc, însă există şi alte elemente de peisaj esenţiale. Din fericire, flexibilitatea designului pergolelor permite apelarea la trucuri care se pliază pe nevoile şi dorinţele fiecărui client. De asemenea, acolo unde spaţiul nu permite amplasarea unei pergole deschise în toate cele 4 părţi, se poate opta pentru una cu unul sau doi pereţi.

Avantajele unor pergole şi foişoare:

  • rezolvarea problemei limitei de spaţiu; 
  • accentuarea unei terase.

O altă metodă de a adăuga funcţionalitate grădinii tale sunt foişoarele. Acestea sunt construcţii izolate curţii sau grădinii unei case, realizate de cele mai multe ori din lemn ce îndeplineşte scopul de protejare.

Avantajele foişoarelor:

  • realizarea foişoarelor cu o zonă de foc în centru;
  • integrarea bucătăriei în foişoare;
  • protejarea împotriva ploii, soarelui şi vântului;
  • câştigarea de spaţiu funcţional în grădină.

Ca şi deschidere, foişoarele pot fi total închise, semideschise pentru protejare împotriva vântului şi deschise pentru protejarea împotriva soarelui sau ploii.

Ele pot fi adăposturi de soare sau ploaie şi vin în numeroase stiluri de design, materiale şi mărimi. Pot fi folosite ca decoraţiune, dar şi pentru confort, adăugând culoarea şi textură unui peisaj

Alte servicii
PROIECTARE SPAŢII VERZI

Stabilim detaliile tehnice pentru amenajarea oricărui tip de spațiu verde interior sau exterior.

Detalii Serviciu
AMENAJĂRI COMPLETE GRĂDINI ŞI SPAŢII VERZI

Oferim servicii complete de amenajari gradini, curţi şi spaţii verzi, de la plasarea plantelor decorative, până la instalarea sistemelor de irigații, ne asigurăm că spațiul verde va fi amenajat conform dorințelor tale.

Detalii Serviciu

CERE O EVALUARE GRATUITĂ

Prin atenția la detalii, expertiza și experiența noastră în proiectarea și amenajarea spațiilor verzi, putem crea tocmai grădina visurilor tale. Dar, pentru aceasta, avem nevoie de mai multe informații despre proiect și nevoile tale.

Cere ofertă