PEREȚI VERZI

Amenajarea de pereți verzi formați din mușchi sau licheni pentru însuflețirea spațiilor interioare.

Pereţii verzi sunt perfecţi pentru cei ce îşi doresc însufleţirea unui spaţiu închis, să aducă o pată de culoare şi natură în spaţiul de lucru sau acasă. Aceşti pereţi sunt de cele mai multe ori formaţi din licheni şi muşchi decorativi, fiind mai puţin complecşi decât grădinile verticale şi mai uşor de întreţinut.

Lichenii, spre deosebire de muşchi, nu sunt plante şi nu pot trăi fără alge sau cinobacterii. Ca şi efect secundar, aceştia absorb umiditatea din încăpere şi o izolează fonic.

Muşchii sunt plante moi şi cresc de obicei la întuneric. Deşi aceştia îşi produc singuri hrana prin fotosinteză ca şi alte plante, nu au flori sau seminţe. 

Avantajele pereţilor verzi:

  • varietate de culori şi forme;
  • scade umiditatea interioară;
  • costuri mici de îngrijire, deoarece peretii verzi nu necesită tratament şi irigare;
  • se pot amenaja şi în încăperile fără lumină naturală.

Peisage vă oferă servicii de amenajări pereţi verzi, din licheni sau muşchi stabilizaţi, cu o varietate mare de dimensiuni, culori, sau design, astfel încât, pereţii se vor armoniza perfect cu încăperea pe care vreţi sa o amenajaţi.

Alte servicii
PROIECTARE SPAŢII VERZI

Stabilim detaliile tehnice pentru amenajarea oricărui tip de spațiu verde interior sau exterior.

Detalii Serviciu
AMENAJĂRI COMPLETE GRĂDINI ŞI SPAŢII VERZI

Oferim servicii complete de amenajari gradini, curţi şi spaţii verzi, de la plasarea plantelor decorative, până la instalarea sistemelor de irigații, ne asigurăm că spațiul verde va fi amenajat conform dorințelor tale.

Detalii Serviciu

CERE O EVALUARE GRATUITĂ

Prin atenția la detalii, expertiza și experiența noastră în proiectarea și amenajarea spațiilor verzi, putem crea tocmai grădina visurilor tale. Dar, pentru aceasta, avem nevoie de mai multe informații despre proiect și nevoile tale.

Cere ofertă