MOZAICURI VEGETALE

Combinăm texturi, compoziții și tipuri de plante pentru a crea mozaicuri florale pentru spații interioare și exterioare.

Fiecare peisaj integrează estetica şi stilul de viaţă al clientului nostru, caracterul terenului şi experienţa noastră cu obiectivul de a crea un spaţiu de locuit în aer liber ce depăşeşte propriile aşteptări. 

Pentru a oferi un aspect tropical şi colorat spaţiului interior sau exterior, mozaicurile vegetale (deseori numite şi borduri de plante) sunt metoda perfectă. Specialiştii noştri combină texturi, compoziţii şi tipuri de plante pentru a crea peisaje sau spaţii verzi care vibrează de prospețime.

Indiferent că este primăvară, vară sau toamnă, specialiştii noştri în peisagistică se asigură că grădina ta va fi viu colorată oricând, dar şi că plantele sunt adaptate condiţiilor climatice, solului şi amplasării. Dacă ai o plantă preferată, echipa noastră oferă atât consultanţă în amplasare, combinaţie de soiuri, cât şi întreţinere şi irigare. Ne asigurăm astfel că punem în valoare potenţialul maxim al unui spaţiu şi că nicio parte din acesta nu va rămâne neînfrumuseţat.

Alte servicii
PROIECTARE SPAŢII VERZI

Stabilim detaliile tehnice pentru amenajarea oricărui tip de spațiu verde interior sau exterior.

Detalii Serviciu
AMENAJĂRI COMPLETE GRĂDINI ŞI SPAŢII VERZI

Oferim servicii complete de amenajari gradini, curţi şi spaţii verzi, de la plasarea plantelor decorative, până la instalarea sistemelor de irigații, ne asigurăm că spațiul verde va fi amenajat conform dorințelor tale.

Detalii Serviciu

CERE O EVALUARE GRATUITĂ

Prin atenția la detalii, expertiza și experiența noastră în proiectarea și amenajarea spațiilor verzi, putem crea tocmai grădina visurilor tale. Dar, pentru aceasta, avem nevoie de mai multe informații despre proiect și nevoile tale.

Cere ofertă