LACURI, JOCURI DE APĂ, PONTOANE

Proiectăm, escavăm și instalăm diverse tipuri de iazuri, lacuri sau fântâni pe care le putem îmbogăți și cu plante ornamentale sau roci pentru un aspect cât mai natural.

Îți place sunetul relaxant al unui curs de apă? Grădina ta sau spațiul verde pe care dorești să-l amenajezi ar părea complet dacă ar fi prevăzut și un iaz sau o fântână sub formă de cascadă?

Dacă răspunsul la aceste întrebări este ”da”, atunci e timpul să apelezi la peisagiști cu experiență. Suntem specializați în crearea de lacuri, iazuri și alte jocuri de apă care nu doar vor îmbunătăți aspectul grădinii tale, dar o vor transforma într-o adevărată oază de relaxare.

Ne vom ocupa de proiectarea, escavarea și instalarea diverselor tipuri de iazuri, lacuri sau fântâni, cu o atenție deosebită la detalii, pentru a ne asigura că produsul final este exact cum îl dorești. Mai mult, putem îmbogăți cascada cu diverse plante ornamentale sau chiar roci pentru un aspect cât mai natural.

Avantajele jocurilor de apă în propriul spațiu verde:

  • relaxare atât prin aspectul lor, cât și prin sunetul cursului de apă;
  • un punct central de petrecere a timpului liber cu familia și prietenii;
  • integrăm frumusețea naturii în orice colț urban.


Tipuri de jocuri de apă:

  • heleștee;
  • lacuri artificiale;
  • iazuri cu pești și loc pentru înot;
  • cascade;
  • căderi de apă;
  • cursuri de apă;
  • fântâni arteziene ornamentale și alte elemente de decor.

Mulți sunt de părere că o fântână arteziană sau un heleșteu sunt elemente prea extravagante pentru grădina lor, însă frumusețea naturală a unui curs de apă nu trebuie să fie prea costisitoare, iar un proiect de acest gen poate fi pliat pe orice buget și spațiu, existând soluții inteligente și inovative de creare a unor jocuri de apă din elemente inedite și pe un buget mai restrâns.

Dacă ești curios să afli ce soluții de lacuri și jocuri de apă îți putem oferi, contactează-ne!

Alte servicii
PROIECTARE SPAŢII VERZI

Stabilim detaliile tehnice pentru amenajarea oricărui tip de spațiu verde interior sau exterior.

Detalii Serviciu
AMENAJĂRI COMPLETE GRĂDINI ŞI SPAŢII VERZI

Oferim servicii complete de amenajari gradini, curţi şi spaţii verzi, de la plasarea plantelor decorative, până la instalarea sistemelor de irigații, ne asigurăm că spațiul verde va fi amenajat conform dorințelor tale.

Detalii Serviciu

CERE O EVALUARE GRATUITĂ

Prin atenția la detalii, expertiza și experiența noastră în proiectarea și amenajarea spațiilor verzi, putem crea tocmai grădina visurilor tale. Dar, pentru aceasta, avem nevoie de mai multe informații despre proiect și nevoile tale.

Cere ofertă