GRĂDINI VERTICALE INTERIOARE ŞI EXTERIOARE

Grădinile verticale sunt o alternativă verde pentru un spațiu orizontal restrâns, ce oferă un plus de culoare şi dinamism atât spaţiilor interioare, cât şi celor exterioare mici.

Grădinile verticale sunt o alternativă pentru cei ce nu au prea mult spaţiu orizontal, care îşi doresc să acopere un perete neatractiv, sau care vor să planteze legume în propriul apartament.

Deşi anatomia unei grădini verticale este diferită decât a uneia normale, noi credem că grădinile verticale merită aceeaşi abordare şi atenţie la detalii. Pentru a crea o grădină verticală, care este mult mai mult decât un perete verde, luăm în considerare factori precum straturi, textură, contrast, culori şi înflorire.

Specialiştii noştri în peisagistică încearcă să aducă puţină “sălbăticie” în creaţiile lor, să ofere fiecărei plante poziţia perfectă pentru a se desfăşura la maxima sa capacitate şi să creeze grădini captivante ce radiază prospeţime.

Pentru fiecare proiect, concepem un design şi o selecţie de plante bazate pe condiţiile specifice fiecărui spaţiu. Să alegi plantele cheie pentru locaţia potrivită este secretul păstrării unei grădini înfloritoare şi de lungă durată.

Avantajele grădinilor verticale:

  • îmbunătăţirea esteticii;
  • creşte calitate aerului;
  • reduce zgomotele;
  • folosirea la maximum a spaţiului;
  • reducerea stresului.
Alte servicii
PROIECTARE SPAŢII VERZI

Stabilim detaliile tehnice pentru amenajarea oricărui tip de spațiu verde interior sau exterior.

Detalii Serviciu
AMENAJĂRI COMPLETE GRĂDINI ŞI SPAŢII VERZI

Oferim servicii complete de amenajari gradini, curţi şi spaţii verzi, de la plasarea plantelor decorative, până la instalarea sistemelor de irigații, ne asigurăm că spațiul verde va fi amenajat conform dorințelor tale.

Detalii Serviciu

CERE O EVALUARE GRATUITĂ

Prin atenția la detalii, expertiza și experiența noastră în proiectarea și amenajarea spațiilor verzi, putem crea tocmai grădina visurilor tale. Dar, pentru aceasta, avem nevoie de mai multe informații despre proiect și nevoile tale.

Cere ofertă