DECORAȚIUNI INTERIOARE

Crearea decorațiunilor verzi care vor înviora spațiul interior în care locuiești sau lucrezi.

Pentru ca un spaţiu verde să fie complet şi estetic, uneori sunt necesare şi alte elemente de decor care să se integreze perfect în peisaj.

Terrarium sunt elemente de decor perfecte pentru birouri, mese şi alte locuri bine luminate. Acestea sunt amenajate de obicei în boluri de sticlă de diferite dimensiuni şi pot conţine diferite tipuri de plante.

Plantele în ghiveci sunt o altă metodă de a aduce un colţ de natură în biroul sau casa ta. Acestea te ajută sa te relaxezi, diminuează stresul sau pur şi simplu aduc un plus de verde într-o încăpere necolorată.

Alte elemente de decor interior:

  • pereti verzi;
  • graădini verticale;
  • licheni și mușchi.
Alte servicii
PROIECTARE SPAŢII VERZI

Stabilim detaliile tehnice pentru amenajarea oricărui tip de spațiu verde interior sau exterior.

Detalii Serviciu
AMENAJĂRI COMPLETE GRĂDINI ŞI SPAŢII VERZI

Oferim servicii complete de amenajari gradini, curţi şi spaţii verzi, de la plasarea plantelor decorative, până la instalarea sistemelor de irigații, ne asigurăm că spațiul verde va fi amenajat conform dorințelor tale.

Detalii Serviciu

CERE O EVALUARE GRATUITĂ

Prin atenția la detalii, expertiza și experiența noastră în proiectarea și amenajarea spațiilor verzi, putem crea tocmai grădina visurilor tale. Dar, pentru aceasta, avem nevoie de mai multe informații despre proiect și nevoile tale.

Cere ofertă