AMENAJARE GRĂDINĂ DE LEGUME

Amenajăm grădina de legume în funcție de tipul solului și de spațiul disponibil, pentru a te bucura de prospețimea produselor plantate.

Specialiştii Peisage îți oferă soluţii eficiente şi inovative pentru a te bucura de cele mai proaspete şi naturale legume, perfecte pentru un Hobby Garden sau pentru spaţii mici. O grădină de acest tip nu presupune doar plantarea legumelor, ci şi amenajarea delimitărilor din pietriş dintre straturi sau irigarea grădinii.

Pentru ca legumele să crească corespunzător şi armonios, le plantăm în funcție de poziționarea terenului și de tipul de sol potrivit fiecărui soi în parte. Mai mult, ne asigurăm că acestea au parte de îngrăşământul potrivit şi de sistemul de irigare perfect.

Avantajele amenajării grădinii de legume alături de Peisage:

  • definim exact spaţiul alocat fiecărui strat;
  • însămânţăm legumele în funcţie de înclinarea terenului şi tipul de sol;
  • oferim soluţii de irigare în vederea eficientizării costurilor;
  • selectarea soiurilor calitative de legume;
  • întreţinerea legumelor ce au nevoie de îngrijire specială;
  • oferim îngrășăminte solului;
  • protejăm legumele de buruieni şi dăunători.
Alte servicii
PROIECTARE SPAŢII VERZI

Stabilim detaliile tehnice pentru amenajarea oricărui tip de spațiu verde interior sau exterior.

Detalii Serviciu
AMENAJĂRI COMPLETE GRĂDINI ŞI SPAŢII VERZI

Oferim servicii complete de amenajari gradini, curţi şi spaţii verzi, de la plasarea plantelor decorative, până la instalarea sistemelor de irigații, ne asigurăm că spațiul verde va fi amenajat conform dorințelor tale.

Detalii Serviciu

CERE O EVALUARE GRATUITĂ

Prin atenția la detalii, expertiza și experiența noastră în proiectarea și amenajarea spațiilor verzi, putem crea tocmai grădina visurilor tale. Dar, pentru aceasta, avem nevoie de mai multe informații despre proiect și nevoile tale.

Cere ofertă