Noutăți

The Jack Casino trece la verde vertical

13-08-2018

Să dai viață unui spațiu închis este o provocare, nevoia de verde fiind din ce în ce mai mult resimțită de noi toți. La fel este și în cazul celui mai cunoscut cazino din orașul Iași, The Jack Casino. De curând, brand-ul a deschis o nouă locație, situată pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, lângă Iulius Mall, unde echipa Peisage a participat în implementarea proiectului de amenajare interioară.

În cadrul lucrării, am adus soluții potrivite interiorului, printr-un design inedit cu spații compartimentate, folosindu-ne de sere verticale pentru delimitare, încastrate în sticlă, deoparte și de alta, pentru o transparență și deschidere mai mare a spațiului, chiar dacă el este unul delimitat fizic. Plantele folosite, au fost atent alese, astfel încât să confere interiorului un aer proaspăt, mai verde, mai organic, mai aproape de natură.

Având în vedere că locația este privată total de lumină naturală, am fost nevoiți să recurgem la o soluție mai practică pentru compoziția serelor și am integrat în cadrul proiectului: plante artificiale de înaltă calitate și fidelitate, mușchi stabilizați și licheni naturali.

Efectul original al lucrării este dat, în mod special, de folosirea jocului de lumini în interiorul serelor. Astfel, acestea oferă interiorului, într-un mod eclectic, atât un aer natural, cât și un vibe electric, high-tech.

Dacă sunteți curioși să vedeți efectul final, în persoană, The Jack Casino, Bulevardul Tudor Vladimirescu, s-a deschis de miercuri, 01 august 2018.

 

Alte articole